Forsikring til kæledyr

kæledyrsforsikring.jpegDe seneste ændringer i Storbritanniens karantænelovgivning betyder, man nu kan få et pas til kæledyret (under regeringens ordning for ‘pas til kæledyr’), så du kan tage din families kæledyr med på ferie. Men før du løber ned til dit lokale rejsebureau og booker billetter til hele familien til den der eksotiske strand i Troperne, du altid har ønsket dig at komme til, men har været nødt til at udsætte, fordi alle de andre i familien ikke kan nænne at efterlade Vaks i en hundepension, kan det måske være en god ide at overveje at tegne rejseforsikring for dig og din familie – blandt andet den helt uundværlige rejseforsikring for kæledyr.

En række førende udbydere af kæledyrsforsikring tilbyder nu folk med kæledyr rejseforsikring for kæledyr, så ejerne kan trøste sig med, at uanset, om de er langt væk på et eksotisk sted og nyder solen og havet, eller om de er mindre langt hjemmefra og nyder kulturelle oplevelser et sted i Europa, vil deres kæledyr være forsikret mod enhver sygdom eller ethvert uheld, de desværre kan komme ud for.

Følgende er normalt dækket af rejseforsikring kæledyr:

– Røntgen
– Indsprøjtninger
– Laboratorieundersøgelser
– Recepter
– Omkostninger, mens de bliver hos dyrlægen og kommer til hægterne igen

Husk dog, at rejseforsikring for kæledyr, som med andre typer forsikringer, som regel er ledsaget af det, man kalder selvrisiko. Kort sagt betyder dette, at du – som kæledyrets ejer – være forpligtet til at betale et vist beløb, indtil en vis grænse. Derefter kan du kræve erstatning fra forsikringsselskabet. Men i modsætning til mennesker, bliver præmier for rejseforsikring til kæledyr normalt beregnet efter hvilken slags dyr, du har, og dyrets alder. Derfor er det muligt at udsætte køb af rejseforsikringspolicer til kæledyr til sidste øjeblik, så køber dem online, når du har besluttet, at du helt sikkert vil tage din families kæledyr med på familieferie!

Desuden kan rejseforsikring til kæledyr, ligesom med rejseforsikring til mennesker, købes enten som årlige policer eller som rejsepolicer til engangsbrug. Hvis du tegner en årlig rejseforsikringspolice til kæledyr, betyder det, at du kan tage dit kæledyr med, når du rejser til et af de 25+ lande uden for Storbritannien, med hvilke den britiske regering i øjeblikket har aftaler om ‘pas til kæledyr’ ordningen, eller til alle EU-lande (som allerede er en del af ‘pas til kæledyr’ ordningen). Alternativt skal du, med rejseforsikringspolicer for kæledyr til engangsbrug, angive det land, du vil besøge, og de datoer, du vil være der, og policen vil kun dække dig i det angivne land og tidsrum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s