Køb bilforsikring

thewEr det muligt at købe bilforsikring online? De fleste er vant til at købe bilforsikring ved at bladre rundt i telefonbogen og ringe til lokale assurandører. Når du ringer til en lokal forsikringsmægler, beder de normalt om en kopi af din nuværende forsikringsdækning, så de kan give dig en rimelig sammenligning såvel som rådgivning. Denne samme proces kan også gøre sig gældende for online pristilbud. Systemet for online pristilbud vil kræve, at du anfører alle relevante forsikringsoplysninger for at du kan få et nøjagtigt pristilbud. Du gør en større indsats, men du bliver mere informeret, når du færdiggør processen.

Bilforsikringsoplysninger, du skal bruge til online pristilbud

1. Udløbsdatoen – Udløbsdatoen er vigtig, fordi den beviser, at din forsikring ikke er udløbet, og det vil berettige dig til en bedre sats hos de fleste selskaber. Hvis din forsikring er udløbet, kan du få tegnet forsikring hos et middelmådigt forsikringsselskab, og der er præmierne dyrere.

2. Føreroplysninger – Alle personer i husstanden, der har kørekort, skal evalueres for policen. Du skal indtaste navne, fødselsdatoer og kørekortnumre.

3. Klip i kørekortet – Du skal informere om ulykker og lovovertrædelser for at blive godkendt på forhånd til forsikringsdækningen. Disse informationer skal være korrekte, fordi forsikringsselskaberne alligevel vil finde ud af din kørselshistorik. De tjekker både hos politiet og hos din tidligere udbyder.

4. Køretøjsoplysninger – Du bliver nødt til at anføre alle køretøjer på policen. Du får brug for stelnummeret for hvert køretøj. Det nummer vil give forsikringsselskabet de vigtige oplysninger, de har brug for, så de kan give dig prisafslag for køretøjernes airbags, ABS bremser og andre sikkerhedsfunktioner.

5. Nuværende dækning – Brug din deklarationsside til at anføre al den dækning, du i øjeblikket har på alle køretøjer. Dette vil også omfatte ansvarsbegrænsninger, førstepartsforsikring og begrænsninger for personskade.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s